7/12/09

Lepojke

Gledam i ne verujem. Negde u novinama sam videla sliku Miss Srbije za 2009. godinu i malo se iznenadila.



Ajde dobro, možda nije fotogenična, možda su je "uhvatili" u nezgodnom položaju, možda...? Onda prelistah malo po internetu i nađem sve lepojke na jednom mestu. I gle čuda, opet se iznenadim. Sve do jedne od 27 (osim dve) su brinete. Prvo što mi padne na pamet da je moderno biti pametan, bar na prvi pogled. Plavuše više nisu u modi.

http://missyu.com/glasanje.php#devojke

Kad ovako letimično pogledam slabo razlikujem jednu od druge, nekako mi sve kao loše klonirane, ali klonovi - jedne te iste. Druga stvar, osim da Miss treba da ima nešto "specijalno" što je razlikuje od drugih, sam mislila da treba da bude zgodna.




Mislim da nam ne gine ponovo sudbina Marka Kona. I ovaj put sami sebi nismo dali šansu da prođemo u drugi krug.



Ali, o ukusima ne treba raspravljati...

5 comments:

Вера said...

Da,plavuse uvek diskriminisu,vec odavno sam izgubila interesovanje za izbor miss...
Mislim da je namesten,zatim nikada ne pobedi najlepsa,mada to je sve individualno.

Anonymous said...

Zar to jos postoji? Izbor za najlepsu... Inace, po pitanju boje kose, uvek treba naglasiti da li se govori o prirodnoj boji ili farbanoj. Verujem da se urbana legenda da su plavuse ne bas mnogo pametne odnosi na one cija je kosa prirodno svetla. Naravno sve to nema veze sa zivotom i cini mi se da je takvom verovanju dosta doprinelo zlatno doba Holivuda gde su zenske zvezde uglavnom bile plavuse i pamet nije bila crta karaktera koji su igrale ( sem u slucaju onih gadnih ). Zasto plavuse? Za to je postojao samo jedan razlog. Crno bela fotografija. Sa pojavom kolora broj plavusa (blond) sa belom i zutom kosom se smanjuje i sve je veci broj glumica (karakternih) sa tamnom kosom. Za bolje i celovitije objasnjenje posetite link: http://www.filmsondisc.com/features/blonds/blondes.htm

Sugar Kane said...

Hahaha, naravno da postoji i ne samo da postoji, nego se bira xyz misica koje idu na xyz izbora za mis sveta. A verujem da je si u pravu što se tiče Holivuda i plavuša, iako ne mislim da su plavojke bile glupe. Bile su atraktivne, pogotovo za uloge zavodnica, gde po logici stvari pamet ne ide uz ulogu lovca na bogataše (tj. sama ne mogu da zaradim novac, ali ću izgled unovčiti)

Anonymous said...

Joj,sto nisam rodjen kao zensko, ne da bih bio plavusa...sve u 16!

Sugar Kane said...

pa.... šta ja da ti kažem :D