10/9/08

Sposobna?!

Tračevi me ne interesuju da bi se previše udubljivala u njih, ali ipak volim malo da pročitam šta ko radi... i u cilju zadovoljenja te potrebe sam odabrala jedan časopis, smatrajući najumerenijim.

Medjutim, jutros sam ga kupila i sela uz kafu da ga prelistam. Ajd što je na naslovnoj meni lično poznata "sposobna" nego što je unutra okupirala 4 strane samo zato što je proslavila rodjendan. I nije to samo što je slavila rodjendan, nego bre, gde je, kad i sa kim slavila taj rodjendan!

E sad ta ista "sposobna" je zaslužna za ... ništa. Ona osim što se udala tri puta za lovarnog mladoženju nije ništa ama baš ništa postigla, ali jbg. treba se dobro udati i onda se reklamirati kao neko veoma moćan, pametan, sposoban... Ma i to me boli uvo, nije jedina, ima ih više, recimo i ona što se isto udala ali samo dva puta, prvi put za "slatkog" a drugi put za Kazanovu, pa onda napravila spektakl od razvoda.

Nego mi smeta jedna stvar. Ovu slavljenicu znam iz dana kad je bila u prvom braku, mislim, već sa 18 godina je znala da dobro izabere ili dobro da se nametne (nebitno) ali je mladoženja tada za razliku od ostalih bar nešto vredeo. Bio talentovan, imao "zanat" u svojim... nogama. Nego, nije bio dobar, bio dosadan, jbg. nije mogao da provodi vreme uz nju zato što je imao radne obaveze pa je ona svoju tugu morala da utapa u Armaniju i Versaćeu, kupujući haljine kao mnogi od nas hleb. Ma utopila ona tugu u drugom i ovog šutnula kao lošu naviku.

Naravno da drugi nije bio prazna džepa te je data "sposobna" mogla da nastavi život na "visokoj nozi", jedino što je ovaj drugi bio kriminalac, ali kakve to veze ima, ljubav je slepa. No, kad je on otišao po "službenoj dužnosti" ona nesretna utopila tugu u trećem, ovaj put jednom veomaaaa sposobnom, ma gotovo sposobnom kao i ona sama.

Utoliko je sposoban što nosi "dobro" prezime, svima nama poznato po tome što smo za njihov hi life platili iz svojih džepova.

No "sposobna" nije od onih koji se pronalaze u "silikonskoj dolini" bez obzira što na njoj više ne postoji deo tela koji nije istim ispunjen i to po nekoliko puta, ali svoju vernu ljubav će dokazati ako treba rodivši svakom po nekoliko komada dece koje će posle da odgaja neka ili neke druge žene, jer "sposobna" mora da bude na svim bitnim mestima u svetu.

Tako da mi pratimo svaki njen rodjendan sa pažnjom, u sitne detalje opisan od jutra do mraka, svaki modni stil datog dana, bez obzira da li je u dvorcu, jahti, konju, restoranu, hotelu, šetnji... i čitamo ljubavne poruke ispisane po torti pa se divimo takvoj ljubavi (po ko zna koji put kad je ona u pitanju)

I sad vi vidite šta je prava ljubav, ma i za to mi nekako dodje svejedno nego što nam serviraju to uz doručak, bolje ide jogurt, lakše klizi!

No comments: